Post by rehofoteve on Feb 10, 2022 12:12:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Brawl Universe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Brawl Universe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ نقاط مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Super Brawl Universe 2022 version ▞▞▞
دنیای گسترده شخصیت های انحصاری Nickoldeon فوق العاده و دارای ارزش و گیم پلی است. برای هر کسی که به دنبال یک زمان خوب است باید بازی کند!
بازی پر از باگ است و تقریبا غیر قابل بازی است. کنترل ها و مکانیک ها نیاز به بهبود و سریع دارند. حرکت به سمت عقب و جلو بسیار کند است و سنگین ها به درستی کار نمی کنند. مسابقه سازی نیز یک شوخی است، شما با تیمی که با آن زوج هستید روبرو نشدید، همچنین فقط یکی از شخصیت های من برای مبارزه بعدی می آید، اگرچه من 2 نفر از آنها را در تیم دارم. اگر در روزهای آینده چیزی تغییر نکند به زودی حذف خواهد شد.
من این بازی را خیلی دوست دارم بنابراین باید آن را پنج ستاره بیاورم و از شما برای چیزهای خوبی که او انجام می دهد تشکر می کنم من همه شخصیت هایم را دوست دارم و اکنون شما یک امتیاز خوب دریافت می کنید
Super Brawl Universe برای رایانه شخصی ویندوز 11/10/8/7? پس شما در جای درستی هستید. به خواندن این مقاله ادامه دهید تا بدانید چگونه
بازی واقعا سرگرم کننده است، اما آنها باید pvp را تعمیر کنند، مبارزات شما بر اساس تعداد دفعاتی است که برنده می شوید و نه lv. بنابراین lile my characters cp 1973 خواهد بود و من با ppl مبارزه می کنم که cp مانند 3266 واقعا ناعادلانه است.
آقایون این عالی به نظر می رسد و لطفاً می توانید به روز رسانی قدیمی را برگردانید در صورتی که برای باز کردن قفل کاراکترها باید یک قطعه تهیه کنید (به همین دلیل است که من چهار شروع کردم) (حتی فکر کردم که آواتار و لوک (افسانه کورا) (مثل هر دو هستند مدت زیادی است که برای اضافه کردن آنها فاصله دارد) من بازی Lok و هر دو آواتار سری و lok را دارم، بنابراین بله، برای اضافه کردن آنها من طرفدار بزرگی هستم.
Super Brawl Universe 2.26.61890 – بازی اکشن مبارزه ای “نبرد شخصیت های کارتونی” اندروید + مود + دیتا. زولا موبایل! سرگرمی! پیمان جنگ!
این کار می کند، آن را پاره کردن برادران فوق العاده سر و صدا است که آنقدرها سرگرم کننده نیست، به معنای واقعی کلمه چه اتفاقی برای شما افتاده است نیک؟ به جای انتشار یک بازی نیمه پخته بر اساس یک بازی که واقعاً سرگرم کننده است، چرا یک بازی خود را که واقعاً سرگرم کننده بود، باز نمی آورید؟ 2 کلمه میمون تلاش. اما احتمالاً همان اشتباهی را که در آن زمان انجام دادید مرتکب خواهید شد و این بازی موبایل را به جای آن انتخاب می کنید درست است؟ یا چرا دنباله ای برای یک بازی خود که شبیه این است نمی سازید؟ 5 کلمه نبرد برای جزیره آتشفشان 2. -_-
گرافیک خوب است، اما اگر من تصمیم به بلاک بگیرم و حریف هم تصمیم بگیرد بازی را بلاک کند، گیم پلی با مشکلات جدی مواجه است، بازی به بن بست ختم می شود، من یک ساعت است که مسدود کرده ام، لطفا کمک کنید.
من نمی دانم در این مرحله به چه نوع گوشی یا حتی رایانه ای نیاز دارید تا این را به راحتی اجرا کنید. من یکی از گوشیهای پیشرفتهتر را اجرا میکنم و چنین تجربهای را تجربه میکنم. دوران کودکی من خیلی کمتر از این عقب بود. من کنترل های بهتری روی کنسول های بازی تلویزیونی خود داشتم
Super Brawl Universe. ۶. Injustice 2. ۷. Skullgirls. ۸. EA SPORTS UFC. ۹. Shadow Fight 3. بازی های موبایلی که ارزش بازی کردن دارند
تا اینجا خیلی خوبه اما وقتی میگه Nickelodeon یه جورایی طول میکشه تا لود بشه منظورم اینه که جالبه چون حتی هیچ تبلیغاتی نداره که هیچ نکته ای نداره بدون داشتن تبلیغات مثل یک بازی رایگانه به همین دلیل دوستش دارم خیلی بنابراین اگر آن را دانلود کردید باید آن را خیلی دوست داشته باشید زیرا من زیاد دانلود کردم و این بازی را نگه می دارم و بهترین بازی است که یکی از بهترین بازی ها است اگر نمی دانستید که شاید چیز خوبی باشد زیرا من آن بازی را دوست دارم . می دانم که اگر بازی 5 را دوست داشته باشید، بقیه این کار را انجام می دهند
ربات خیلی سخت و غیرمنصفانه، پس از رسیدن به عرصه 4 و بالاتر، بازی به طور ناگهانی فقط 3v3 brawl را با 10 تروفی پاداش می دهد، اما اگر از دست بدهید، 20 تروفی از شما می گیرد. مبارزه با رباتهای سطح بالا در حال حاضر کاملاً ناعادلانه است (بازی شما را با رباتهای سطح بالا میسازد که شکست دادن آنها تقریباً غیرممکن است). برنده شدن نیز سخت است و از دست دادن دو برابر جام تنها راهی برای ناعادلانه است.
Hulk and Super Soldier can tank enemy attacks while Web Warrior and Iron ... EXPERIENCE STUNNING COMBAT IN A NEW MARVEL UNIVERSE • Brawl
فقط پاسخگویی کنترل را بهبود ببخشید. من خط تیره و بلوک را به دلیل کنترل از دست دادم. این بازی می تواند خوب باشد و اگر این مشکل برطرف نشود، بازی شما هرگز خوب نخواهد بود
بازی مناسبی است اما پول خود را هدر ندهید. آنها به معنای واقعی کلمه لجن و سنگهای قیمتی را که در بسته اولیه پرداخت کرده بودم پس زدند و توصیه های عیب یابی آنها به من جواب نداد. به شدت ناامید
همه چی موجوده
وحشتناک. شما نمی توانید پیشرفت خود را ذخیره کنید! دوباره دانلود کنید یا یک گوشی جدید بگیرید و همه چیز را از دست بدهید. هرگز برای بازی هایی که نمی توانید پس انداز کنید پول خرج نکنید. احمقانه است که حتی اصلا بازی کند.
بازی تا اینجا خوبه بازی بدون کاهش سرعت قابل توجه در دستگاه من خوب اجرا می شود اما مشکلاتی وجود دارد. حملات گاهی حتی زمانی که دقیقاً در کنار دشمن هستند به هم متصل نمیشوند، گاهی اوقات حملات یا جاخالیها ثبت نمیشوند و تبلیغات یک حلقه بار بینهایت ایجاد میکنند. به غیر از این چند مشکل، بازی با فهرستی از شخصیتها خوب است که من نمیتوانم منتظر بمانم تا بسط آن را ببینم. امیدوارم به زودی یک پچ مشکلات ذکر شده را برطرف کند. به کار خود ادامه دهید.
سرعت حمله فقط آشغال، آشغال مطلق است، و حملات بسیار کند هستند! من صادقانه به جای این مسابقه یک لاک پشت با حلزون را تماشا می کنم! وقتی فوروارد یا عقب حرکت میکنید، بسیار کند است، و شما آن را خط تیره مینامید؟ نیک، راستش را بخواهم، از این بازی انتظار بهتری داشتم، سیستم حمله خیلی کند است! اگر این مشکل حل نشد، این بازی را حذف می کنم. و ممکن است اضافه کنم؟ کنترل ها کپی دقیقی از Marvel Contest of Champions هستند اما بسیار کندتر. نمی توانم بگویم چقدر کند است!
دانلود بازی Super Brawl Universe اندروید
دانلود Super Brawl Universe 2.26.65300 Android Apk + OBB
زمان پاسخدهی در نبردها میتواند بهتر باشد، نیمی از زمانهایی که حتی تند کشیدنهای من را برای خط تیره یا جاخالی ثبت نمیکند. در غیر این صورت آن چیزی است که شما انتظار دارید.
متأسفانه من نمی توانم یک بررسی صادقانه ارائه کنم زیرا بازی بارگیری نمی شود. نمی دانم به خاطر دستگاه یا اتصال اینترنت من است زیرا نوار بارگذاری روی 50٪ باقی می ماند و حرکت نمی کند، نوار بارگیری فقط همانجا می ماند. اگر بتوان این مشکل را برطرف کرد، من واقعاً می توانم بررسی کنم. من از طرفداران پر و پا قرص nickelodeon هستم و به نظر می رسد از این نوع بازی لذت ببرم.
به نظر میرسد که آهنگهای Looney از دنیای ضرب و شتم کم شده است، اما نسخه نیکلودئون آن جالب است و تنها چیزی که به آن اعتبار میدهم همچنین CGI خود را کمی ارتقا دهید.
این بازی با شخصیت های به یاد ماندنی نوستالژیک خود می توانست خیلی بیشتر از این باشد، اما گرافیک آن راضی کننده نیست. من قبلاً با یک بازی برای یک کودک آشنا شدم که گرافیک بهتری از این داشت و کنترل ها وحشتناک بود. من نمی توانم ترکیب خوبی از حملات خود بسازم و کند پاسخ می دهد و گاهی اوقات حتی پاسخ نمی دهد. این یک تجربه وحشتناک برای کسی است که این شخصیت ها را دوست دارد. به جای ساختن یک مهارت، آنها را مجبور کنید بیش از یک مهارت داشته باشند
Super Brawl Universum: Kämpfe mit Freunden Action rfia
😔 و یک چیز دیگه یاسین شما که می گید نمیاد خوب گوشید نمیکشه برای ما ها اورد
Super Brawl Universe Märulimängud mfgc
من این بازی را دوست دارم، برای همیشه دعوای سرگرم کننده ای است، من می خواهم قهرمان شوم از آنجایی که بازی را داشتم، فقط 1 مبارزه را باختم اما فقط یک روز است که بازی را انجام داده ام، بنابراین چند دعوای دیگر را از دست خواهم داد اما بلافاصله برمی گردم. بلند شو پس برای شکستت آماده شو من هرکسی که سر راهم بایستد را شکست دادم فقط قهرمان شوم هرگز تسلیم نشو هرگز تسلیم نشو
Superhero Rescue: Spider Games Vrijeme afe
وقتی سیم را فشار میدهید، تردید را برطرف کنید، رایانه میتواند با مشت مشت بزند و به حرکات فوقالعاده ضربه بزند (نمیبینید که نوار برق بالا میرود... اساساً این یک اشکال ارزان است.
خوب است اما وقتی 4 هفته پیش شروع کردم به من آدمهای سختی میدهد که با آنها مبارزه کنم و همچنین جک یک چشم را به چالش کشید تا او را به دست بیاورم، اما من به اندازه کافی دارم.
تنها چیزی که میخواهم شاهد بهبود آن باشم، سرعت در طول نبردها است، زیرا گاهی اوقات حمله میکنم و نتیجه نمیگیرد و باعث میشود چند راند از دست بدهم. اما به طور کلی، من این بازی را دوست دارم و امیدوارم که به روز رسانی های بیشتری در راه باشد تا افراد دیگر نیز بتوانند بازی کنند.
Super Brawl Universe برای اندروید با محبوب ترین کاراکترهای Nickelodeon در تمام زمان ها بپیوندید و نبردهای شگفت انگیزی را تجربه
من این 4 را می دهم چون بازی خوبی است اما اگر بتوانید شخصیت های بیشتری را باز کنید و بتوانید دوستان اضافه کنید فکر می کنم بازی می تواند بهتر شود
من یکی دوبار بازی ibelive رو بازی کردم... خیلی شبیه بازی دیگه ای به نام Marvel Contest of Champions... فکر کنم مشکلی نداره
من این بازی را دوست دارم بسیار اعتیاد آور است! من حتی بیشتر از شخصیت ها آن را دوست دارم، خاطرات کودکی من را جرقه می زند هاها. oh btw، لطفاً به کاربران اجازه دهید این بازی را با بازیهای Google Play مرتبط کنیم تا در صورت حذف/حذف بازی و نصب مجدد آن، بتوانیم جایی را که متوقف کرده بودیم از سر بگیریم. مجبور شدم دوباره بازی کنم چون گوشیمو دوباره فرمت کردم ناراحتم