Post by rehofoteve on Feb 10, 2022 12:18:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код увеличава парите ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
Винаги има грешка, когато го изтегля на моя ZH&K AURA
толкова невероятна игра
Най-доброто И супер се наслаждавайте
Страхотен. Игра
Тази игра ме тревожи
Cooking Marina - cooking games Pakikipagsapalaran oeei
В началото е лесно, а след това става по-трудно
Наслаждавам се на играта, страхотна е
Играта е забавна, но рекламите са досадни и има толкова голям натиск, когато играете играта, трябва да сте фокусирани върху играта
Ужасно 😡
Отпадък в целия свят
Графиката изобщо не е добра!!!! Деинсталиран!
Оценете това приложение
Nurul anissah darja 1 kelas 1 asoka
Обичам втория, този е много труден
Много забавно за всички казва, че изтеглянето в очакване е най-доброто. Надявам се да ви хареса на всички, които имат тази игра, моля, наслаждавайте се само.
Рекламите тук са всяка друга игра и всяка от тях е с продължителност 20 секунди. Трябва да играете много бързо. Когато изтриете играта, тя не запазва вашите резултати или статус.
Много готина игра !!! )
Здрасти. Всъщност съм добре с рекламите, защото така компанията генерира пари, но когато има реклама пред екрана и обикновено ме насочва първо да изтегля Lazada, но когато не го направих, ме насочва към 38 празни раздела в Chrome . Затворих всички раздели търпеливо, но когато се опитах да вляза в играта, тя не ми позволява да го направя и още веднъж ме насочи към 45+ празни раздела. Бихте ли направили нещо по въпроса? Не винаги мога да рестартирам телефона си, само за да мога да играя играта.
Дадох на тази игра 5, защото ми хареса, но веднага след като го направих, не ми позволи да играя режима на историята, освен ако не го надстроих. Беше много евтино, но се почувствах измамен....
Много скучно
Не харесвам👎👎👎👎
Тази игра е хубава Играх я преди, когато бях на 9 години, а сега съм на 12 тази игра е буквално прекрасна 😍🤩🥰 и няма реклами
това е толкова отегчена игра
Забавно е да се играе
Най готината игра на света
Играя го в интернет
Наистина хареса това приложение. Идеален за времето, прекарано в свободното си време
Играл съм тази игра преди, но трябва да сте бързи да подготвите поръчката, преди клиентите да се ядосват или да си тръгнат или да изтекат времето в играта.
Така толкова лоша игра
Най-добрата игра за готвене за бургери
Burger Shop Įprastos temos hpte
готино, но не бързането, което търсех
Теглете хора
Завърших играта за 5 часа, само в режим Story, с перфектно обслужване и звезди. Играта беше много лесна!
Хубаво е, но клиентите са твърде много и бургер трон не работи по начина, по който искам да направя нещо по въпроса
Много е хубава
Машините са твърде бавни и клиентите са твърде бързи
При мен не иска да се инсталира
Забавно е
Все едно е много добре
Ранни етапи, лесни, след това малко по-трудни. Последните етапи нямат достатъчно време за изпълнение на поръчки, всички големи поръчки, ще изтрият игрите ви, а не заредят отново. Разбирам, че ги правите предизвикателство, но когато сте изправени пред малко време, подобни поръчки, не искам повече да играя вашите игри.
Моят телефон кара играта да се обръща настрани, но сега изобщо не прави това..
Беше страхотно, докато не започна да бърка толкова зле, че не можех да играя ниво. Бих завършил реклами от ниво 2 за избор на нова храна 2 реклами започват от 2 реклами за избор на храна 2 реклами и това непрекъснато се повтаря
Отначало се наслаждавах на играта, но след няколко нива на опит за усъвършенстване на всяко ниво стана твърде стресиращо, клиентите ще станат твърде взискателни и ядосани
Ще се уверя, че всичко прави за клиентите
Burger Shop Pro příležitostné hráče avh