Post by rehofoteve on Feb 10, 2022 12:27:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závada zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Piano Fire: Edm Music & Piano Muzică lxk
Líbí se mi tato hra na klavír, protože mi může pomoci naučit se hrát na klavír...A problém je, když vám chybí spadlá krabice, mrtvo...
Není to tak úplně klavír... Také pořád říkám, že mi chybí, když já zjevně ne. Guess není dobře zkalibrovaný.
Hrál jsem tuto fanoušku hodně, ale přestal jsem hrát na 2 měsíce a čekal na nové odborné písně, ale když jsem se vrátil, všechny mé oblíbené písně byly pryč a nahrazeny velmi malým množstvím jednoduchých písní. Kromě toho je tato hra dobrá, ale potřebuje tvrdší písně jako (Thousands of Sakura)..
Demolition Derby 2 Racen igiv
Tuto hru doslova miluji, je to skvělá hra, kterou jsem kdy hrál, ale není tam žádná vybledlá píseň a nemohu v ní napsat vlastní píseň.
Píseň není compateball S poklepáním a vy můžete poklepat na poslední před prvním
Nejlepší hra všech dob, ale jen jeden malý malý problém Nemohu hrát ostatní písně, které jsem si koupil, prosím, mohou to opravit, ale každopádně je to zábavná hra.
Opravdu miluji tuto klavírní 🎹 hru oproti jiným, ale reklam je příliš mnoho. A má také limit.
Tak. Mnoho. reklamy. Originál byl fantastický a měl reklamy, ale ne pro mnoho. Rozhodně se k tomu vracet.
Hra je dobrá, ale můj problém je s reklamami
Dobrá hra, ale až příliš spoléhá na „volitelné“ reklamy.
Nejsem fanoušek, také tam jsou překlepy v názvech jako píseň z mořské chatrče, to mě vyvádí z míry
Pomocí koho mohu změnit wi-fi na mobilní data? Zdá se to nemožné!!!
Když zahrajete své 2 skladby, získáte odměnu, ze které nemůžete odejít
Nové uppadte of fire piano je opravdu úžasné 😝 a miluji hudbu v této hře, plzz pokračujte v upadate piano fire a přidejte další hudbu!!🤟
Tato aplikace je pěkná, líbí se mi tato aplikace, protože tolik písní chcete zpívat a velmi si je užít
Takové plýtvání internetem. Žádné dočasné reklamy. Pokaždé stejná zpráva. Hrál jsem pouze jednu píseň.
Skvělé piano Zvuk není si jistý, proč nebyly klávesy umístěny správně podle rytmu hudby.
Dobře, tato hra je v pořádku, ale... Dlaždice nejsou přesně synchronizovány s rytmem hudby... Opravte to laskavě!
Příliš mnoho přidává
Zkontrolujte hru. Samo se zastaví v okamžiku, kdy klepnete na konkrétní dlaždici.
Piano Fire: Edm Music & Piano Music cuh
Velmi dobrá hra, myslím si, že je lepší než kouzelné dlaždice 3, není tolik reklam a je zábavnější než porazit oheň, ale přidejte prosím možnost stáhnout si všechny skladby najednou a nadále přidávat skladby
Tato hra není v pořádku, potřebujeme víc
Tato hra taková! Než si ji přehrajete, musíte si stáhnout všechny skladby. A další reklamy...
Velmi dobrá hra, tato hra se mi líbila
Miluji hraní této hry, ale nedávno jsem narazil na chybu, která mi nedovolila stisknout dlaždice, i když jsem je stiskl
Miluju hudbu 🎶 🎵 ❤, ale někdy je to prostě moc rychlé. Ale i tak je to fakt dobrý 👍
Vždy mi to říká, že se mi připojení nezdaří, i když připojení je v pořádku a kvůli tomu nemůžu hrát hru
Piano Fire: Edm Music & Piano Music cuh
Zatím je v pořádku, že byla nahrána nová píseň, ale! Všechny moje oblíbené písničky z poslední aktualizace byly pryč! jako jasmín, senbonzakura, megalonia, přechod pole atd
Nelíbí se mi to, protože tolik reklam🙄😡
Opravdu mě baví hrát tuto hru, je úžasná a užívám si rychlostní dlaždice 😍😍😍 tato hra svítí
Úžasná hra, opravdu zábavná, ale když kliknu na svou vlastní skladbu a načtu přidání, vždy se oznámí, že nejsou přidány, a pokud jde o další věci, můžete to opravit
Je dobré hrát
Tato hra je fajn. Ptáte se, proč jsem tomu dal 4 hvězdičky? Je to proto, že reklamy, které dostávám, jsou trochu nevkusné. Prosím, vylepšete je.
Tolik reklam a nutí vás platit měsíční předplatné ve výši 10 $ měsíčně, takže existuje mnoho dalších bezplatných možností.
Je to úžasné a velmi cool se s tím hraje
Je to zábavná hra, ale neexistují žádné skvělé písničky jako broskve nebo pláč baby 34 35 nebo pozice, díky kterým to půjde rychleji
Spustil jsem hru. Ale bohužel mě to zklamalo, protože tempo nebylo sladěno s písničkami.. 😔😩
Upřímně miluji piano fire, ale od té doby, co jsem to přeinstaloval, to nebyla vůbec zábava, moje oblíbená videa už nejsou k dispozici...když se hudba opakuje, je to samo....skutečně si přeji, aby se na tom dalo pracovat, protože opravdu miluji klavírní oheň
Trochu příliš snadné a obaly písní nejsou vůbec dobré.
Je to na hovno, když hrajete, potřebujete wifi a každá skladba má reklamy, když ji hrajete, jako je 30sekundová reklama😑
Dobrý potenciál, ale bloky nejsou neustále v rytmu a PROSÍM, jak mohu použít nekonečný režim?
Miluji hudbu a melodii a vynikající hru, ale jeden problém s reklamami po dokončení
Má to dobré vibrace 😊 a cool
Fakt skvělá hra a naučíš mě hrát na piano🎹
Hra se mi líbí, ale když kliknu na poznámku, nefunguje to a doporučil bych tuto hru ragers
Přehrávač OG Piano Tiles 2, v tomto zklamaný, skladby neodpovídají rytmu, musíte sledovat reklamy na skladby. Utter Dog S**t. Přidej aspoň věci od Bacha, nebo i Beetovena, nebo Album Spanish Dances. Nedoporučuji pro 14+, tato odpadková hra je určena pro malá miminka.😐🤮
K odemčení skladeb musíte utratit spoustu mincí. Musíte také sledovat spoustu reklam