(Android/iOS) Supermarket Mania Journey apgauti kodas begaliniai brangakmeniai
Feb 10, 2022 12:30:51 GMT
Post by rehofoteve on Feb 10, 2022 12:30:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas begaliniai brangakmeniai ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Supermarket Mania Journey Strategi fjfl
Man patinka šis žaidimas. Tai sudėtinga ir lengva žaisti. Nereikia pirkti deimantų, kol žaidėjas gerai ir greitai žaidžia
visiškai neverta atsisiųsti, jei nenorite leisti tikrų pinigų. u įstrigti tam tikruose lygiuose dėl deimantų trūkumo medžiagų atnaujinimui. negražu😠😒
Pats žaidimas puikus. Esu nusivylęs, kad turėsiu jį pašalinti. Prieš pirkdamas didesnį, nusipirkau nedidelę pakuotę, kad pažiūrėčiau, ar man patiko žaidimas. Mano brangakmeniai sporadiškai dingsta. Kiekvieną kartą, kai bandau ką nors atnaujinti, mano brangakmenių nebėra. Net ne modelio. Neturi supratimo, kuo jie žaidžia.
Gerai
Mėgstu kiekvieną žaidimo aspektą. Yra tiek daug įdomių tikslų, kuriuos įgyvendinti visada įdomu. Labai rekomenduojama!!
Nuostabus žaidimas. Tiesiog noriu paminėti, kad deimantų yra labai mažiau, o kaina didelė. Užsirašyti.
Šis žaidimas yra tikrai įdomus ir juokingas.. Bet vienintelė problema. Argi, kai brangakmeniai įveiks, kitą sezoną užtruks savaitės ir 2 savaitės, o 2 – atrakinkite. Bet nuoširdžiai... šis žaidimas nusipelno daugiau nei 5 žvaigždučių 👌❤❤❤
Tikrai sunku žaisti, kai viskam reikia deimantų ir taip sunku juos užsidirbti. Arba jie pakeičia, kiek deimantų jums reikia. Aš žaidžiau šį žaidimą ir man beveik užteko kasos, nes kaina buvo 75 deimantai, tada, kai žaidžiau vėliau tą dieną, kaina pakilo iki 100 deimantų arba kada nors grįšiu į žaidimą ir manęs trūks. deimantai. Vienas iš blogiausių žaidimų, kuriuos žaidžiau, ir aš jį pašalinsiu! Nerekomenduokite jo net atsisiųsti, nebent norite nusipirkti deimantų
Atnaujinimas tiesiog per brangus, nes kai kurios mašinos kainavo 40 deimantų. Žinai, tai beprotiška?
Tai geras žaidimas, bet turėtume užbaigti kiekvieną lygį 5 kartus, kad gautume aukso žvaigždę, nesvarbu, kaip gerai žaidėme. Man tai sunku ir nuobodu.
Jūs turite žaisti tą patį lygį tris kartus. Kitaip žvaigždžių negausite. Tai taip kvaila. Turiu omeny . Visų pirma, šis žaidimas yra toks pasikartojantis, o tada vėl ir vėl turime žaisti tame pačiame lygyje. 😡
Geras žaidimas, bet deimantai turi būti apdovanojami nemokamai. Trūkumas yra tas, kad nėra jokio būdo gauti daugiau deimantų, išskyrus perkant juos už savo pinigus. Turi būti nemokamų deimantų
Labai priklausomas. Tačiau nekenčiu, kiek deimantų reikia tam tikriems daiktams nusipirkti ir kiek laiko užtrunka juos sukaupti.
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strateške igre cwj
geriausias mano bandytas žaidimas iki šiol! Yra daug iššūkių, o uždirbti brangakmenių nėra taip sunku, kitaip nei kituose žaidimuose
Per daug mikro sandorių. tai žudo linksmybes. Jau nebe tas žaidimas, kuriuo mėgavausi.
Norėdami tinkamai valdyti savo parduotuvę, po tam tikro momento turite žaisti daug brangakmenių. Pirmoji versija buvo daug geresnė.
Negaliu žaisti neišleisdamas pinigų deimantams. Būtų smagu, bet ištrinti
Žaidimas geras, bet per lėtas. Kiekvienam lygiui užbaigti reikia labai daug laiko. Klientai ateina per lėtai, todėl laukti labai nuobodu. Ir mes turime žaisti kiekvieną lygį 5 kartus, kad gautume aukso medalį ir brangakmenius. Apmaudu, kai atsižvelgiama į kiekvieno turo žaidimo laiką
Puikus žaidimas, labai džiaugiuosi, kad grįžau laiko planavimui. Vis dėlto norėčiau, kad žmonių, pavyzdžiui, vežimėlio ar kasos, atnaujinimai būtų nuolatiniai.
Tiems, kurie nori įdiegti, tiesiog atminkite, kad pasiekę Garden Store tiesiog nedelsdami pašalinkite. Kazino baisus. Nesitikėkite, kad gausite brangakmenių. Itin godūs g5 žaidimai
Įdomus žaidimas, bet lygiai niekada niekur nepasikeitė
Pradedantiesiems vartotojams patiks šis žaidimas, tačiau lygiui pereinant jie verčia jus pirkti deimantą, nes šiame žaidime labai sunku uždirbti deimantą, o lygis bus atrakintas tik deimantų pagalba....... Šis žaidimas yra tik užsidirbti pinigų, o ne vartotojui
Žaidimas teoriškai tinkamas, bet jei nesate pasirengę mokėti iš savo kišenės už brangakmenius, nepasieksite 18 lygio, jei pasieksite tiek toli.
Tiesą sakant, aš jį įdiegiau anksčiau, bet pašalinu, nes negaliu pereiti aukštesnio lygio...dėl žmonių, kurie visada rašo ant grindų ir sudaužė visą mašiną... bet kūrėjas sako, kad jie sutvarkys tai atnaujinant...nežinau, ar jie tai daro, ar ne, todėl vėl įdiegiu, kad pamatyčiau, kas naujo...
Žaidimas yra nuostabus... Tačiau peržengus vartų lygį tampa labai sunku rinkti deimantus tiek žaidime, tiek parduotuvėje. Taip pat negali laimėti deimantų kazino.🙂🙂
Tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas daugelį metų. Puikus laiko žudikas ir užvaldantis mintis. Labai rekomenduoju atsisiųsti. SKELBIMŲ YRA LABAI MAŽAS.
Žaidimas buvo toks linksmas ir man patiko jį žaisti.. nors aš nekenčiu vaikino, dėvinčio kepuraitę ir paltą, nes jis sunaikina mašiną ir man sunku jį sutvarkyti.
Lygiai taip, kaip buvo, kai žaidžiau vaikystėje, man tai patinka. Tačiau programa sugenda, kai telefone trūksta vietos.
Manau, kad šis žaidimas yra unikalus ir linksmas! Visiškai skiriasi nuo to, ką žaidžiau anksčiau.
Supermarket Mania Journey Strategia zdsv
Man patiko žaidimas, bet jis per brangus ir nėra kito būdo užsidirbti deimantų, kurių reikia norint atnaujinti. tai apmaudu
Man sekasi gerai, tada staiga, kai baigsis 17 lygis ir nebeliks visų klientų, į kitą lygį nebebus. Jis tiesiog sėdi, lyg aš vis dar žaisčiau Toks nusivylimas.
Neužšalo kaip dauguma žaidimų. Ir norint žaisti, nebūtina prisijungti prie interneto. Labai priklausomybę sukeliantis žaidimas.
Ką tik pradėjau prieš kelias dienas ir man tai patinka. Tai labai priklausoma ir smagu. Aš rekomenduosiu šį žaidimą, jei esate „Binge“ žaidėjas!!
Man patinka žaidimas, bet man labiau patinka - 1. ramus žaidimas nei žaidimas su skubėjimu. 2. Atnaujinti automatiškai, o ne lygius, kaip numatyta gatvėje. 3. sesija- mažiau žaidimo tipo, nei kiekviena diena yra sesija.
Viską dariau teisingai per lygius, neliko piktų klientų, kreipiausi į kiekvieną klientą. Vis tiek neužteko per dieną, kad gautumėte 6 deimantus šiam lygiui. Nebent norite nusipirkti papildomų padidinimų, kad pasiektumėte lygius ir gautumėte deimantų. Neįdiegti. Tai smagu, kol turėsite išleisti pinigus, kad pasiektumėte kitą lygį. Turiu savo situacijos ekrano kopiją, bet ji neleis man jos paskelbti.
Dėl grafikos, animacijos ir muzikos tai pats linksmiausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau. Dėl to šis žaidimas man tampa įdomesnis ir smagiau žaisti su juo
Nepatenkintas šiuo žaidimu. Išleido 4,99 svaro sterlingų įsigydamas fotoaparatą, kad jis būtų nenaudingas. Vaikai vis dar vaikšto krapštydami daiktus. Negaiškite laiko su šiuo žaidimu
Kiekvieno žaidimo turo trukmė man per ilga... Galbūt bus sudėtingiau ir patraukliau, jei ateis daugiau klientų ir sutrumpės trukmė. Kiekvienas turas buvo maždaug 5 minutės aukščiau. Per ilgai, gaištamas laikas. Priešingu atveju tai įdomus žaidimas.
Kai atnaujinate tokius dalykus kaip televizorius, kitame lygyje turėsite atnaujinti viską iš naujo. Taip pat brangakmenius sunku rasti. Maniau, kad kai atnaujinate daiktą, galite jį naudoti arba pritaikyti kitame lygyje.
Gali pasidaryti šiek tiek nuobodu, kai nori užsidirbti auksinių žvaigždžių kiekviename lygyje, bet aš suprantu to prasmę – kai įdedi daug pastangų, galų gale gauni bent vertingą atlygį – ir ši technika tinka realus pasaulis. Bet kokiu atveju, nors tai yra sąžiningas žaidimas, man labiau patinka darbalaukio versija, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas siužetui, o ne auksinėms žvaigždėms.
Jei jums patinka žaidimai, kuriuose turite išleisti pinigus brangesnėms pakuotėms, kuriose yra labai mažai, kad pasiektumėte aukštesnį lygį. Tai žaidimas jums. Išleistas 500 000 auksinių monetų jackpot gavo 10 deimantų lol. Jei galėčiau, aferistas jums duos neigiamą 5 balą. Ištrins šį žaidimą ir būtinai išvengs šio kūrėjo
Man tikrai patiko šis žaidimas, bet grafiką reikia atnaujinti.. Ir žodžius reikia spausdinti didesniu šriftu.. Ir ne 1 afroamerikietiškas avitaras.. nusivylęs.. Ir atvirai pasakius.. Įsižeidžiau.. Aš tik davė jam žvaigždutę, nes tik taip galėjau pateikti komentarą...0 žvaigždučių
Na, žaidimas yra ok, bet valdiklius gal reiktų dar kažkiek patobulinti ir sunku užsidirbti pinigų už atnaujinimus.
Man patinka žaidimas, išskyrus tai, kad jums visiems reikia grąžinti greičio mygtuką, kurį paspaudus, klientas judėdavo greičiau. Taigi, išskyrus tai, aš tai myliu.