Post by rehofoteve on Feb 10, 2022 12:33:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz dözüm aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
Reklamları silmək üçün sadəcə 2,99 dollar ödədim və oynadığım növbəti 2 səviyyədə tüfəngimi təkmilləşdirmək üçün reklamlara baxmalı oldum 🤬😡😠.
Zor oyundu dəstəkləyirəm hamı yükləsin
Yaxşı qrafika. Təkrar etmək öldürücüdür.
Çox yaxşı lan
Johnny Trigger - Sniper Game Akčné tvop
Əyləncəli oyun, lakin təkrarlanan və çoxlu reklamlar şişirdilib. İstəyirəm ki, daha yaxşı mexanizm/daha çox pul müqabilində reklamlara baxmağı seçə bilərsiniz, lakin bu, çox reklamdır. Birinə baxmağı seçsəniz, bəzən arxa-arxaya kimi. Fərqli baxış nöqtələri olan 3 və ya 4 xəritə var və həmişə eynidir. Mən 250+ səviyyəsinə çatdım, lakin yuxarıdakı nöqtələr üçün silindim
O qədər də yaxşı deyil, onlar səviyyələri təkrar-təkrar təkrarlayırlar və tonlarla dəhşətli reklamlar verirlər və 1000 min sikkə əldə etmək 2 funta başa gəlir.
Əyləncəli, kütləvi şəkildə uzun reklamlar ola bilərdi. Və almağa dəyməz. Narahat olmayın!
Çoxlu reklamlar. Omg hər mərhələdə eyni reklamı təkrar-təkrar.. Onlar eyni oyun reklamını göstərməzdən əvvəl ən azı bir neçə mərhələni bitirməyimi gözləyə bilməzlər? sildim.
Android S21 Ultra 5g-də məcburi bağlanmağa davam edir, hətta onu bir neçə dəfə silib yenidən quraşdırmışam.
Bu, çox yaxşı oyundur, yox... Çox çox, çox yaxşı oyundur, amma problem var idi ki, bildiyiniz o qədər çox reklam var idi və onun işləməməsi üçün bütün yollar var, ona görə də lütfən bunu düzəldin.... 😊😊😊 Bundan sonra Johnny trigger 2-yə görə təşəkkürlər ... Siz də 3-cü Johnny triggerini işə sala bilərsiniz, ona görə də onu düzəldin. .. Ona görə 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ verirəm
Çoxlu reklam. Amma əyləncəli.
Hətta oyun zamanı çoxlu reklamlar görünür. Reklamlar azaldılmalıdır. Həmçinin snayper istədiyiniz təkmilləşdirməyə çatdıqdan sonra təkmilləşmir və ya dəyişmir.
Johnny Trigger - Sniper Game Akčné tvop
Əvvəlcə əyləncəli idi, lakin bir təkmilləşdirmə olmadan hamısını edə bilən ilk 45 səviyyə kimi təkrarlanır. Hitboxlar aşağı səviyyədədir. Həm də çoxlu reklam.
Mən bu oyunu sevirəm... siz həqiqətən bütün reklamlar arasında oynamağa başlayanda. Əla oyundur amma çətin deyil... Əksər səviyyələr cəmi bir neçə saniyə çəkir və HƏMİŞƏ 15-30 saniyə uzunluğunda bir reklamla izlənilir, ona görə də səxavətli olmaq üçün deyərdim ki, bu, 30%-dən çox real oyun deyil. İnkişaf üçün kompensasiya almağı tamamilə başa düşürəm, amma heç kim oynamasa, oyununuz nəyə yarayacaq? Reklam görünmədən bir neçə saniyədən çox oynaya bilməyəndə kim oynamağa davam edəcək? Mən əmin deyiləm
Oynamadan əvvəl və oynadıqdan sonra 30 saniyəlik reklam var. Oyun hətta 30 saniyə çəkmir! Silindi!!!
Baska baska yerlerde savasma olsa iyi olar hep ayni yerlede savasiyor birde silahlar tez tez yenilenmeli 5 ulduz vererem o zaman yenilensin
Potensial olaraq yaxşı kiçik oyun, lakin daha keyfiyyətsiz oyunlar üçün bütün reklamlar tərəfindən korlanmış oyun dünyamdan silinəcək
Düşünürəm ki, altı yaşlı uşaqlar üçün əla oyundur. Onlara səbirli olmağı, hədəfinizi gözləməyi öyrədir, ona pulu və əşyaları necə almağı öyrədir. Uduzanda həyəcanlanır və məyus olur. Oyun ona girovları axtarmağı öyrədir. Ona verdikləri personajları bəyənir
Əyləncəli oyun, lakin çoxlu video reklamlar var və onlar da uzun videolardır. Reklamlara sərf olunan vaxta haqq qazandırmaq üçün kifayət qədər əyləncə yoxdur. Silindi
Ən yaxşı atəş oyunu! Mən bu oyunu sevirəm, ancaq bir problem var. Çoxlu elanlar var. Hər kəsi bezdirir.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bu yaxşı oyundur, lakin reklamlar çılğındır. Siz 5-10 saniyə səviyyələri və 30 saniyə reklamlar oynayırsınız. Mən başa düşürəm ki, reklamlar pulsuz oyundan necə pul qazanmağınızdır, ancaq bir az həddən artıq və ya acgözlüklə demək istəyirsiniz.
Əyləncəli, bir neçə gündür... Oyun çox düz gedir və çətin deyil. O, həmçinin səviyyəni çox dəyişmir. Tamamilə pulsuzdur, bu da gözəldir, lakin mənim marağımı uzun müddət saxlamadı.
Çoxlu reklamlara yol. Bonuslar toplanarkən oyun çox çökür və yenidən yükləndikdə sizi bonus hallarına qaytarmır. Oyundan çox uzaqlaşır. Silinir.
Mən Call Of Duty oynayıram, snayper olmağı çox xoşlayıram, ona görə də bu oyunu başa düşmək asandır. Mən bunu həqiqətən sevirəm, snayper olmağı necə yaşayırsınız? Əla! Heyrətamiz! Fantastik! Əyləncəli!
Bütün səviyyələr tamamlanmış 210 səviyyə ilə çox eynidir, həmçinin reklamlara baxmaq bəzi səviyyələri tamamlamaqdan daha uzun çəkir. Qrafika yaxşı oyun rəvandır, ona görə də 2 ulduz.
cox cox superdi cox maraqlidir ve timpasdir...yaxsi əyləncə əla qrafika əla alınıb 👍🏻👍🏻👍🏻
Əyləncəli idi, lakin əlavələr hər səviyyədən sonra yaranır, əlavələr yox olduqdan sonra 5 olacaq (əslində yox deyil)
Bu HellCopter kimidir, amma Hellocopter Yoxdur və Bu, Johnny Trigger-dir, Əgər Kimsə 1 Ulduz Qiymətləndirirsə və Bu Reklamlara Görədirsə... ONDA GEDİN PULUNUZU XƏRCLƏYİN!!!!!!!!!!!!!!! 👿👿👿👿👿👿, Yaxşı Oyun SayGames
5 ulduz
Nə zarafat!! Onların vaxtı oyun vaxtından daha çox "AD" vaxtıdır! Onlar pul üçün CİDDİ zərər çəkməlidirlər... hər 5 saniyə oyundan sonra reklam. Ola bilsin ki, BÜTÜN REKLAMLAR OLMADAN yaxşı bir oyun ola bilər. Çox pisdir...
Bu tamamilə yararsız səhv oyundur. Əgər yükləsəniz, telefonunuz nasazlaşacaq və digər proqramların işləməsinə imkan verməyəcək. Çoxlu reklamlar və səhvlər.
Mükəmməl oyundur.
Mech Arena Laga fjm
Səviyyələr sıfır problemlə 5 saniyə uzunluğunda olduqda hər səviyyəni əlavə edə bilməzsiniz
Huyyyyyy
Əla! (Reklamları və təkrarlanan səviyyələri sevirsinizsə). 30 saniyəlik reklam videoları üçün 10 saniyə tamam. Bunu yükləmək və sınamaq üçün kifayət qədər cansıxıcısınızsa, onu təyyarə rejimində telefonunuzla oynayın.
Bu oyun o qədər əyləncəlidir ki, onu oynamağı heç vaxt dayandırmayacaqsınız. O qədər gözəldir ki, müxtəlif silahlar alıb internetinizi söndürə bilərsiniz ki, bütün reklamları görməsin.
Reklamlar və daha çox reklamlar. Siz reklamların silinməsi üçün pul ödəyə bilərsiniz, lakin sonra siz hələ də o qədər təkrarlanan və heç bir çətinliklə hətta körpənin də bu oyunu oynaya və hər səviyyədə qalib gələ bilməyəcəyi bir oyunla qalacaqsınız. Nəzərdən keçirməzdən əvvəl əmin olmaq üçün bir neçə saat oynadım. 2 saat ərzində mən 100 reklam izləmişəm və səviyyələr arasında deyilsə, maddələrin təkmilləşdirilməsi üçün lazımdır. Heç bir real oyun yoxdur və daha çox şey üçün geri qayıtmağınıza səbəb olacaq heç bir şey yoxdur.
Yeniləmədən Sonra Reklamlar Məni Qıcıqlandırır.!! Bir müddət növbəti səviyyə açılmadı.!!
Bu yaxşı oyundur, bir tövsiyəm var 1, siz 2-ci səviyyəyə başlamazdan əvvəl silahınızı istənilən vaxt təkmilləşdirə bilməlisiniz.
Coxxxx gozel oyundu superdi
Johnny's a trigger snayper əyləncəli bir oyundur, lakin ona qalib gəlmək üçün daha çox patron lazımdır. Üstəlik, hər halda çətin pul qazanmaq. Dəli Oyun Dünyasını Xilas etmək üçün Drrong Döyüşçümü daha yaxşı əldə etmək üçün təkmilləşdirmək. Bir daha Yaşamaq üçün Sülh ÜÇÜN