Post by husquiteltoren on Mar 13, 2022 4:31:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nick ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nick IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati beskonačne tokene ▞▞▞
▞▞▞ Nick 2022 version ▞▞▞
Volim emisije u ovoj aplikaciji, ali se učitava tako sporo i imam dobar wifi, i dalje piše da trebam bolji wifi ako je taj problem riješen, dao bih joj recenziju s 5 zvjezdica
Najbolji do sada!!! Ima sve emisije koje bi djeca u današnjem svijetu željela gledati i ima najbolju vezu 3ver!
Nemojte preuzimati jer vam treba kabel, ali ako preuzimate
većina emisija nije u redu i nedostaju epizode! također zašto nije označeno 1-20? vrlo zbunjujuće sa sustavom sto
Iskreno, sve nove Nickove emisije su sranje...postoje samo 3 emisije koje su me zainteresirale, ali naravno morate imati kabel (koji ja nemam) samo kao što su 3 starije emisije bile ovdje. Iskreno, bilo bi sjajno kada bi ova aplikacija imala samo sve emisije nickova sa svim epizodama koje su imale nekoliko pauza za oglase tijekom svake epizode. Oglasi mi ne smetaju sve dok nisu predugi ili previše i prikladni.
Osjećam se kao kod kuće kada gledam Disneyeve crtiće sa svojim unucima koji ih obožavaju
Nick Eğlence vbp
Sviđaju mi se neke od emisija, ali volio bih da ima starije emisije kao što su ICarly, Victorious i Winx Club. Koristio bih ovu aplikaciju mnogo više da radi ovo.
To je dobra stvar za imati, ali možete li molim vas vratiti igre Sjećam se igara hocky nickeldeon igra igra spužva bob nickeloden igra patrick nick košarkaška igra nikeldeon molim vas vratite igre zato sam dao 3 zvjezdice igre su nestale više mi se ovdje ne sviđa, umrli su kao da su upravo preminuli, molim te vrati nickelodeon igre, hvala
ima ovakvu igricu koju je napravila ova tvrtka, ali je ne mogu pronaći. Imao je igrice i epizode, gdje je sada?Dao sam mu 4 zvjezdice jer ga ne mogu gledati uživo, a neke epizode ne mogu gledati
Nick Eğlence vbp
Nick Eğlence vbp
Gdje je xfinity kao davatelj usluga kao što je xfinity, kabelska stvar i postoji samo 1X davatelj usluga, čak ni xfinity nije ovo popravio pa želim gledati Spužva Boba vrlo 1. Božić, onaj koji je izašao 2000. 6. prosinca Aplikacija s jednom zvjezdicom
Nakon plaćanja mjesečne pretplate emisije su i dalje zaključane za kupnju. Pogotovo Blaze. Ovo je bio cijeli moj razlog pretplate. Treća sezona je u tijeku, morate platiti. Traćenje mog novca. Otkazivanje jer je ovo RIP off. Ako pokušavaju pobijediti Disney sretno.
Shore mogu gledati epizode i stvari, ali ne mogu igrati igrice kao nekad igre koje su otvarale još mnogo stvari
Volim ovu aplikaciju, ali više nisu izbrisali icarly. Svidjela mi se ta emisija, vratite je na Nickelodeon. 😭
definitivno želim da možete omogućiti otključavanje putem aplikacije, a ne davatelja usluga. Nažalost, nemam kabelske emisije koje mogu koristiti za ovo.
Tasty Blue Action rja
Ne preporučujem ovu aplikaciju. Razlog: Kada sam dobio ovu aplikaciju, htio sam otključati epizode Young Dylan, pa kad sam zamolio mamu da se prijavi.. Nije mogla pronaći našeg TV davatelja! Nije bilo ni u aplikaciji!
ovo je sranje ne shvaćaj. unutar 10 sekundi od otvaranja ove aplikacije mrzio sam je sa strašću. morate se prijaviti da gledate bilo što, a proces je nevjerojatno glup. popravi to
Čitao sam recenzije i svi su u pravu. Ova aplikacija je tako loša sada više ne možemo ni igrati igrice i ne sviđa mi se kako moram birati TV davatelja previše oglasa i ponekad je greška ova aplikacija je bila mnogo bolja prije nego što su uklonili igre ova aplikacija dobiva 1 zvjezdicu
Mrzim kako gledati emisije treba vam TV davatelj usluga! Imam Sling i to je to. Kad biste mogli dodati više TV usluga ili jednostavno izbrišite značajku koja bi aplikaciju učinila toliko boljom!!! Samo želim gledati Nickyja, Rickyja, Dickyja i Dawn ;-;
Dobar je jer ga možete gledati bilo gdje na daljinu i na drugom uređaju i možete svoju omiljenu emisiju na Nicku poput SpongeBob i Henry Opasnost, a ako propustite epizode Nicka na TV-u, možete ići na Nick aplikaciju
Još nisam mogao koristiti aplikaciju. Aplikacija se neće povezati s internetom unatoč tome što moj internet radi na svim drugim medijima. Kontaktirao sam korisničku podršku, pa pretpostavljam da je na čekanju ažuriranje ovog buga...
Možete li, dečki, premotati Nicka unatrag. Volio bih vidjeti Hej Arnolde! Opet
Ova aplikacija je tako loša. ne možeš ni igrati igrice, a ja sam pokušavao gledati Sama i Cata i Henryja opasnost, ali to nije imalo rezultata. Molim te popravi! Dao bih 0 zvjezdica da bih. Neću ocjenjivati ovu aplikaciju dok se ne vrati onakva kakva je bila. Stvarno sam želio gledati opasnost Sama i mačka i Henryja, ali to nije imalo rezultata. Neću ga deinstalirati, ali ga za sada neću igrati, tako da neću igrati ovo niti ocjenjivati dok se ovo ne popravi!
Uvijek su iste epizode nikada ih ne mijenjaju, a ponekad čak ni pola vremena ne radi.
Ovo mi se jako svidjelo jer je besplatno nažalost mogao sam pogledati samo dvije epizode Spužva Boba jer nemam kabel imam samo antenu bez ičega pa nisam mogao gledati ništa drugo.
Odlična aplikacija samo što ima previše oglasa
Ova je aplikacija tako super da možete gledati svaku epizodu bilo koje emisije da čak možete igrati igrice. Ali prestao sam koristiti kabel i sada ga ne mogu koristiti. Sve što dobijem su kratke hlače. Samo zato što nemam kablovsku.
super je ali ne sviđa mi se što ne možeš gledati nijednu epizodu koju želiš
Želim gdje možete ponovno igrati igrice u aplikaciji. Pokušao sam otići na Nick web stranicu, ali ne možete igrati sve što možete učiniti je preuzeti ako želite igrati. I više nema nijednu od mojih omiljenih igara. Ne znam što vas je navelo da pomislite da bi uklanjanje igara natjeralo više ljudi da ih instaliraju. Ocijenio bih 0 ZVIJEZDICA DA MOGU. MRZIM OVU APPPPPPP!!!!!!!! ಠ︵ಠ 🤬😠👿
Nick aplikacija je takvo razočaranje jer nisu naveli mog kabelskog davatelja! sta se desava s tim??! Tako je bilo i zadnji put kad sam pristupio Nick aplikaciji! Osim ako Nick ne doda mog davatelja kabelske usluge, nikad VIŠE neću dobiti ovu aplikaciju!!!!!
To je sjajna aplikacija, samo bih volio da Nick doda sve one flash igre iz ranih 2000-ih na mobitel
Ima samo novije epizode emisija. Ne gubite vrijeme preuzimajući, samo kupite epizode na Xfinity streameru i pokušajte pronaći željene epizode na youtube (r)
Omg! Obožavam igre! Ali malo su kvarovi. Nabavite Xfinity da vam se svima pridruži. igre me tjeraju da više volim emisije. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Odlično je! Besplatno je i ima sve moje omiljene emisije!
Ne sviđa mi se što su skinuli nick toons. Stvarno sam želio gledati legendu o Korri.
Super je spor i nije radio 75% vremena
Prije je imao mog TV Providera (Xfinity) i imao je dobre emisije... sve do jednog dana jednostavno više nije podržavao Xfinity. Volim Nickelodeon, a nemaju sve emisije svaku sezonu na kabelu.
Emisija ide dobro, ali većina sezona i epova se ne prikazuju i prije sam volio ovu aplikaciju, ali sada ne radi i riješili su se igara
imam chromebook i kada koristim nick aplikaciju na malom zaslonu, ako je problem riješen i riješen, bilo bi nevjerojatno, inače nikada više neću koristiti nick aplikaciju ili ponovno gledati nick aplikaciju za popravak sada! ljuti me što visoko plaćena tvrtka poput Nicka ima tako niske standarde kupaca
prilično dobra aplikacija samo ako dopustim da se moj tablet isključi kad god krenem afk i vratim se sve se pocrni i moram napustiti aplikaciju i vratiti se ponovno igrati Sveukupno je super