(Android) Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic кодове безкраен ресурс
Mar 13, 2022 4:34:33 GMT
Post by husquiteltoren on Mar 13, 2022 4:34:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове безкраен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic 2022 version ▞▞▞
благодаря сега мога да чета руски
Отлично приложение. Обичайте го😘😘😘
Еха. Наистина прави това, което означава. Страхотна работа момчета❤️
Пет твърди звезди. Нещо, което да опитате, дори само за забавление, за да видите колко бързо всъщност можете да научите азбука. Нещо, което не помня да съм правил на млада възраст, научих английски, така че беше много интересно. Също така беше хубаво да видите, че след това можете да разберете някои подобни английски думи фонетично.
Марк е най-добрият учител по руски език!
Страхотно! Обичам това приложение
сега мога да чета руски.
...изключително Това приложение е просто невероятно. Стилът на обучение трябва да бъде копиран за всички езици. Можете ли да направите един за полски? Бих бил готов да платя за това.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic חינוך svu
Отлично. Възхитена съм от метода на преподаване.
Това приложение прави ученето толкова лесно! Обичам го!
Страхотно приложение, много ефективно при преподаване на руски език, но 2 недостатъка: 1.) Нуждае се от активен интернет за възпроизвеждане на видеоклиповете, по-ранна версия работеше офлайн, съжалявам за актуализацията и 2.) Не съхранява отметки
Най-доброто приложение, за да научите руска (кирилица) азбука. За 2 часа човек може да чете!
Това приложение е супер, тъй като ви помага да озвучите руската азбука. По този начин ви позволява да прочетете някои руски думи.
наистина добре събрано и лесно
добре, че е лесно да научат азбуките на руския език за начинаещи... Както и лесни за разбиране
Най-доброто приложение някога! От известно време се борих с руската азбука и сега най-после успях. препоръчвам го.Всички курсове по Russian Made Easy са най-добрите! Бих изтеглил и другия курс на Марк, ако искате да се научите да говорите малко руски - също е много добър!
Според мен това е най-доброто приложение за изучаване на руската азбука.
Страхотни уроци, ужасен видео плейър, те ще ви кажат да спрете видеоклипа, за да имате време да прочетете думите, но докато сте на пауза след момент, той ще скочи обратно към зададената точка. Все пак добро приложение, което бих препоръчал.
Удивително интуитивен начин за преподаване на руската азбука. Толкова полезно. Благодаря ти! (Дизайнът не е страхотен.)
Страхотен. Използвам и duolingo, както и това. Това приложение ви помага да четете и разбирате по-добре руските думи. Моите резултати в дуото се покачиха. Определено получавам второто му приложение! Благодаря ти Mapk!!!
Това е най-доброто приложение, на което всъщност ви учи
Този метод на обучение е "асо". Веднага чета руски думи. Дотук толкова брилянтно. Аз съм едва на 3-ти урок, но се чувствам много уверен, че ще бъда доста адекватен в четенето на основния руски език.
Отлично приложение. Харесва ми използването на „сродни“ за представяне на думи, които са еднакви или сходни на руски и английски като начин за представяне на руски. Сигурен съм, че в крайна сметка ще бъде предизвикателство да научите руски, но използването на това приложение е чудесно начало на процеса.
Пич... това приложение е лудо!!!, аз буквално мога да чета руски в рамките на 3 часа урок хаха
Страхотен начин за учене, но системата за отметки не работи. Моят напредък не се запазва.
Засега е страхотно, но в урок 2 поискахте да изпишат първите букви от името на някого. Нямам представа кой беше това. Също така би било полезно да посочим буквата, която в момента учим върху знаците & неща, на които бях забравил няколко пъти, хаха.
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic கல்வி etmc
Наистина работи! Благодаря 💕
Не знам дали това е безплатно, както този, така и руският подкаст Made Easy (също безплатен) са невероятно структурирани, лесни за следване и ще ви помогнат да постигнете целите си.
Наистина ми помага да се науча, че знам колко съм глупав, ми помогна да го прочета. Ще правя урок на ден и вече мога да чета руски по-добре, отколкото си мислех.
Перфектно приложение за учене
Имаме нужда от офлайн приложение. Залепва някъде изведнъж и не мога да възобновя уроците. Понякога нямаме интернет, където децата да ги учат и да учат руски. сега съм в отдалечен район, където интернетът е бавен и не работи добре. до момента, в който чакам да подновя уроците, интересът ми отклони някои други неща. моля, направете офлайн версия на приложението. Моля те
Не знам как мога да благодаря на човека, който е създал това приложение. много благодаря. благодаря❤❤❤
Russian Alphabet Mastery - 3 Hour Cyrillic கல்வி etmc
Наистина да опозная руския език .. много лесно да се разберат тези думи и методът е страхотен.. Наистина е полезен, ако някой се интересува сериозно.
Това е най-добрият начин да науча руски и аз мога да чета руски сега просто трябва да практикувам повече, за да чета по-бързо
мога да дам 10 звезди за това приложение благодаря ви много и благодаря, че това приложение е БЕЗПЛАТНО ..благодарю вас
Matemātika - Proto lavinimas Izglītība htca
Отлично приложение за научаване на четене на руски и много ефективни уроци. Не съм сигурен обаче как печелят пари, защото това приложение има материал с отлично качество. Силно препоръчително.
Това е невероятно!
Абсолютно страхотно, сега мога да заваря малко акцента, а сега също чета и пиша в него 😋
Много поучително много подробно не се отегчавате. Оценявам времето и усилията, вложени в това приложение и действителните модули. Благодаря на Марк и на вашия екип!
Това е страхотно приложение. Tnx
Най-високо ниво и много ефективно!
Само за няколко дни това приложение ме доведе от желанието да науча руската азбука до това да я знам. Въпреки това, аз съм оценил приложението с 4 звезди, защото приложението е много бъгове. Всеки път, когато телефонът ви сменя ориентацията, приложението ще превключва видеоклипове. Освен това няма режим на цял екран и квадратчетата за отметка не работят.
Това приложение направи изучаването на руски азбуки лесно и забавно! Беше като магия
Отметките са безполезни. Иначе страхотно приложение
НАЙ-ДОБРИЯТ, за да ми помогнете с основите. Други програми, за които съм платил, имат правопис на английски език, картинка, фонетичен правопис с английски и след това руски правопис. Ако не знам как звучат буквите, никога няма да постигна напредък, защото е твърде объркващо и завладяващо. По принцип TMI в началото, когато трябва да започна от основите и след това напредвам бързо. Просто направете тази програма и крушките ще светнат